2015. okt. 19.

15. Fejezet

Sziasztok!
Hát először is, azt hiszem, hogy egy nagy bocsánatkéréssel tartozom, hogy ennyi időbe telt, mire tudtam hozni a következő részt, de szóljon mentségemre, hogy igencsak el vagyok havazva mostanában. Először tényleg csak egy kis pihire volt szükségem, de aztán mire megkaptam azt a kis szünetet, amit szerettem volna, addigra meg már erőm és energiám nem volt, hogy írjak. A suliban most jönnek a zh-k és egyéb nyalánkságok, illetve van egy kutatási projekt is, amivel nem állok a legjobban, így ezért lett mostanában minden elhanyagolva. Szóval bocsánat, mostantól igyekszem ismét rendszeresen hozni a fejezeteket! Mert a kis pihenőm alatt, kigondoltam nagyjából az egész történetet (jobban mondva csak sorba raktam az ötleteimet, amik már eddig megvoltak :D), és ez nagyon nagy löketet adott az íráshoz! :D
Másodszor, látható módon új designt kapott az oldal, még nem annyira végleges, legalábbis a hátteren gondolkozom még, és szívesen venném a véleményeket és javaslatokat vele kapcsolatban, akár tetszik az eddigi design, akár nem! :)
Harmadszor, nem tudom hány Olvasóm értesült róla, de míg a Something New-t szüneteltettem, addig született egy novellám is, ami most már hivatalos fanfictionnak számít, ugyanis a Monsta X szerepel benne. :) Első novellám (szóval "rövid" írásom, ha 25 oldalt lehet annak nevezni egyáltalán xD), nem mellesleg pedig első olyan történetem, amiben erotikus tartalom is felbukkan (18+, szóval csak óvatosan kedves Olvasóim, csak saját felelősségre! xD). Örülnék, ha kapnék arról is véleményt, mert új műfaj volt ez számomra és ezért vannak bizonytalanságok benne, de mindenekelőtt a Ti élvezetetekre is született ez a sztori, így ha csak elolvassátok és tetszik, már annak is örülök! ^^ Itt megtaláljátok a történetet: I will always take care of you! 
Negyedszer, egy másik örömteli hír is született az utóbbi hetekben, még pedig az, hogy a Something New története (a két blog együtt), elérte a 20 000-res látogatottságot! Amiért rettenetesen hálás vagyok és ezért is igyekszem a továbbiakban tényleg hetente hozni a részeket, még ha nehézkesen is sikerül! Szóval tényleg borzasztóan hálás vagyok, és egy írópalánta ennél többet nem is kívánhatna, minthogy az írása ennyi embernek okozzon örömet! :') (Még ha csak egy Olvasóról is van szó, aki 20000-szer nyitotta meg a blogot xD)
Ötödször és végül utoljára pedig beszélnék arról is, amiért itt összegyűltünk, a 15. fejezetről, azaz a következő részről. :D Nem történik benne ugyan olyan sok minden, csak fut tovább a történet a maga medrében és mondhatni egy kisebb felvezető a következő részekhez, de azért remélem, nem okozok ezzel csalódást!  Annak pedig nagyon örülnék, ha kapnék egy-két véleményt róla, így ennyi kihagyás után jó lenne tudni, hogy még mindig jól csinálom-e, amit csinálok vagy sem, vagy ideje lenne-e változtatni. Köszönöm Nektek, hogy vagytok és jó olvasást a bő lére eresztett beszédem után! :D

A szerelmes férfi 

Életemben először, szó szerint leesett az állam. Nem csak képletesen, hanem ténylegesen be lehetett látni a számba és szemügyre venni mind a harminckét fehér fogamat, ha éppen ehhez támadt valakinek kedve. Nagy szemekkel néztem a velem szemben álló fiúra, aki még csak igazán tudatában sem volt annak, hogy az előbb egy atombombát dobott le rám, teljes pusztulást előidézve ezzel az agyamban. Csak kopár pusztaság maradt a nyomában és enyhe kifejezés lett volna, ha azt mondom, hogy meglepődtem az előbbiek hallatán.
Kyu Hyun a szemöldökét ráncolva tanulmányozta az arcom és valószínűleg arra várt, hogy életet leheljek a kiégett agytekervényeimbe. Végül hümmögött párat, majd megéreztem az ujjait az állam alatt. Szép lassan becsukta a számat, hogy egy értelmesebb kifejezést varázsoljon az arcomra. Szerencse, hogy a nyálam nem folyt ki a nagy bambulásban!
- Csukd be a szádat! – mondta halkan a fiú, miközben gyöngéd tekintettel mért végig, ami egy kicsit észhez térített. Megnyaltam az ajkam, majd bátortalanul és hitetlenkedve kérdeztem rá arra, amit pár másodperccel korábban jelentett ki.
- Az öcséd?
- Igen.
- Mármint Jae Wanról beszélünk még mindig, igaz?
- Igen.
- Arról, aki majdnem kinyírt a tekintetével korábban, az a Jae Wan? – mutattam az ajtó felé az egyik kezemmel, mintha még mindig itt lenne a másik fiú és nem lett volna elég egyértelmű, hogy kire gondolok.
- Igen – bólintott minden egyes kérdésemre, végül pedig az ujjai az enyémekre simultak, amik lógtak a levegőben, hogy bizonyosságot szerezzenek arról, tényleg ugyanarról a Jae Wanról beszélünk-e. Mielőtt bármit is szólhattam volna, vagy ellenkezhettem volna, az ujjainkat összefonva vonta a mellkasára, én meg csak követni voltam képes az útjukat a tekintetemmel.
Meglepően jó érzéssel töltött el, ahogy a bőrünk egymáshoz ért, ahogy puha keze az enyémet fogta, már-már annyira meleg és ismerős érzést keltettek bennem, hogy behunytam a szemem és halványan elmosolyodtam. Nem volt semmi szexuális töltetű a mozdulatában, semmi olyasfajta vonzalom nem ébredt bennem iránta, de talán ez még annál is jobb érzés volt. Olyasmi, ami biztonságot nyújtott és megnyugtatott.
- Ha Na, megkérhetlek, hogy erről ne beszélj senkinek? – rántott ki a gondolataim közül Kyu Hyun hangja, mire kipattantak a szemeim és szemben találtam magam azokkal a fekete íriszekkel, amik aggodalmasan tekintettek rám.
- Ez amolyan titokféleség? – tapogatóztam óvatosan.
- Mondjuk – billentette oldalra a fejét, majd meglehetősen közel hajolt az arcomhoz és észre sem vettem, de egyből visszatartottam a lélegzetem. Nem volt semmi hátsó szándéka a mozdulattal, mégis másodpercek alatt kipirult az arcom és melegem lett. Csupán bizalmasan akart velem beszélgetni, mégis képes volt zavarba hozni… hihetetlen! – Páran tudnak csak róla, a legtöbben a felső vezetésből. Még a srácoknak sincs róla fogalmuk, hogy Jae Wan a testvérem.
- És ez miért olyan nagy titok? – vetettem fel a kérdést, de nem tudtam, meddig mehetek el. Nem tudtam, meddig tart Kyu Hyun őszinteségi rohama, de nem akartam elszalasztani a lehetőséget, hogy minél többet megtudjak róla.
- Bonyolult – húzta a száját kelletlenül. – A lényeg, hogy egyikünk sem akar a másikkal közösködni. Így inkább megtartottuk maguknak ezt a kis apróságot.
- Apróság? – horkantam fel, mire Kyu Hyun elmosolyodott és a csomó, ami a torkomban volt, oldódni kezdett. De miért volt egyáltalán csomó a torkomban?! Miért kellene nekem idegesnek lennem? Miért enyhített a szorongásomon az, hogy ez a fiú végre egy gyenge mosolyt erőltetett az arcára?
- Apróság, bizony – mosolygott megkönnyebbülten, de még koránt sem fesztelenül. – Így nem lesz nehéz megtartanod a titkomat, nem?
- Hm – dünnyögtem elgondolkozva. Mégis miért nem akarják elmondani, hogy testvérek? Mi lenne olyan nagy dolog abban, ha a rajongók is tudnának a rokoni kapcsolatról köztük? Hiszen ez nem olyasmi volt, amit szégyellniük kellene. Bár ha jobban meggondoltam, én sem szívesen teregetném ki a szennyest arról, hogy Yoon Tae Won lánya vagyok, ha lehetőségem volna rá. Ha megtehettem volna, én is titokban tartottam volna mindenki előtt. Így hát abban sem volt semmi meglepő, ha Kyu Hyun is így akart tenni. Habár az igazán érdekelt, hogy mi az oka ennek. Én gyűlöltem apát, nem szívesen beszéltem róla, mert csak fellángolt volna bennem a düh; és féltem is a különleges bánásmódtól, amint fény derül arra, hogy a P.S. Entertainment igazgatójának a lánya vagyok. De mi lehetett Kyu Hyunnal? Miért akarta elrejteni a kapcsolatát Jae Wannal? Azt mondta, nem szívlelik egymást. De annyira, hogy még mások előtt is úgy tesznek, mintha teljesen ismeretlenek lennének?
- Vagy rád kell ijesszek, hogy lakatot tegyél a szádra?
Egyszer csak azon kaptam magam, hogy Kyu Hyun magához ránt és pillanatok alatt csökken le az arcunk közötti távolság negyven centiről pár milliméterre. A másik kezével, ami nem az enyémet fogta, egészen erősen szorított magához, úgy, hogy egész testemben nekifeszültem. Minden egyes szapora lélegzetvételemmel a mellkasom nekinyomódott a fiúnak, már ha éppen levegőhöz tudtam jutni! Ugyanis a szívem szaporán vert, de a légzésre már nem igen maradt energiám koncentrálni, figyelembe véve a tényt, hogy Kyu Hyun ajkai szinte a számat érintették, az orra az enyémet súrolta és a pillantása pedig mélyen meresztette karmát védtelenné vált szemeimbe. Képtelen voltam elkapni róla a tekintetem, képtelen voltam másfelé nézni, sőt egyáltalán megszólalni.
Semmi fenyegető nem volt a szavaiban, inkább annak a pajkos, perverz játéknak volt a része, amit mindig is játszott velem, de mégsem voltam képes reagálni rá. Mivel amint kinyitom a számat, az ajkaink összeérnek, és féltem, hogy mi sült volna ki abból, ha ez megtörténik. De ellökni sem tudtam magam tőle, egyszerűen jólesett a közelsége, az ujjai a derekamon és ilyen közelről a szemei látványa is megbabonázott. Túlságosan a hatása alá kerültem. Akárcsak egy drog… Rá kellett ébrednem, hogy a korábbi megfogalmazásom, még most is érvényes volt. Ez a fiú tényleg drog volt számomra!
Tisztában voltam vele, mennyire nagy kárt és szenvedést okozhat, ha továbbra is a közelemben marad. Tudtam, hogy csak fájdalom vár rám a jövőben, ha nem engedem el, ha nem szabadulok tőle minél hamarabb. De annak ellenére, hogy tudtam minden egyes káros mellékhatásáról, nem bírtam lemondani róla… Túlságosan élveztem minden egyes pillanatot, amit vele töltöttem. Az az érzés, amit keltett bennem, olyasmi volt, amit képtelen lettem volna csak úgy félrehajítani.
- Végre megtaláltam ezt a cérnát! – jutott el a stylist hangja pillanatok alatt a fülemig, megszakítva káros szenvedélyem taglalásának témáját (nem más volt ez, mint Kyu Hyun), mire azonnal rémülten löktem el magam tőle.
Nem kaphattak rajta, nem láthattak minket ilyen szituációban, mert kész katasztrófa helyzetet eredményezett volna! Így kiszabadultam a karjai közül, de a nagy igyekezetemben megbotlottam a saját lábamban és nem túl elegáns módon hanyatt estem, egyenesen a fenekemre…
- Ha Na! – kiáltott fel Kyu Hyun, aki ezúttal nem bizonyult olyan gyorsnak, hogy megakadályozza az amúgy is lila foltokkal tarkított hátsó felem szétzúzását a padlón. (Nem is mondtam, milyen csodálatos kék és zöld - helyenként fekete - foltok jelentek meg a testem különböző pontjain az úgynevezett jégkorcsolyázásom után!) Így csak azt figyelhettem meg, amint utánam kap, de már későn, miután bekövetkezett a baj. – Jól vagy?
- Ne nevess! – emeltem fel rá a tekintetem vészjóslóan, miközben nyöszörögve fogdostam a fenekem, várva, hogy elmúljon a fájdalom belőle. De láttam a szemem sarkából, ahogy Kyu Hyun éppen az utolsó pillanatban eltünteti a nagy vigyort az arcáról.
- Na, gyere! – akárhogy próbálkozott, még mindig mosolygott legnagyobb sajnálatomra. De próbáltam átérezni a helyzetet, hiszen fordítva én is kinevettem volna, és talán még ennyi együttérzést sem mutatok, mint amennyit ő. Így csak elfogadtam a felém nyújtott kezet, hogy felsegítsen a földről.
- Itt meg mi folyik? – érkezett a számon kérő hang az ajtóból, és abban a pillanatban megint a földön landoltam. Ugyanis Kyu Hyun, amint meghallotta a hangját, el is engedte a kezemet, aminek hatására visszazuttyantam a földre. Már megint a sajgó fenekemre…
- Aú!
- Jaj, bocsi! – kapott észbe Kyu Hyun és megint nyújtotta felém a kezét, de csak fintorogva néztem azokat a hosszú ujjakat, amik segítőkészen várták, hogy belekapaszkodjak.
Még egyszer nem dőlök be neked! – ha ismét seggre esek a fiú előtt, akkor már tényleg elsüllyednék szégyenemben, emellett villámokat szórt a tekintetem Kyu Hyunra az előbbi miatt, amiért kissé feszengve is vont vállat, hogy bizony ő nem tehet róla, csupán a stylist ijesztette meg. Így inkább a magam erejéből álltam két lábra, tudomást sem véve a kezéről.
- Mi folyik itt? – ismételte meg a kérdését a nő és csípőre tett kézzel várta a válaszunkat.
- Csak ügyetlen voltam és elestem – motyogtam az orrom alatt és a földet vizslattam, mert tudtam, hogy ezzel egy cseppet sem nyertem el a szimpátiáját.
- Azt látom – lépett közvetlen elénk a nő és lehajolva felvett valamit a földről, amit aztán az orrom előtt lengetett, bizonyítékként, hogy most bizony lebuktam. Ahogy jobban megnéztem, felismertem azt a kis anyagdarabot, amire nem sokkal korábban megkért, hogy fogjam meg Kyu Hyun ingjével, míg ő elugrik valamiért. – Még ezzel az egyszerű feladattal sem birkózol meg?
- Véletlen volt! – nyüszögtem ijedten, ahogy rájöttem, bajban vagyok. – Én…
- Az én hibám volt, Ri Jin – szólt közbe Kyu Hyun és ezúttal valóban a segítségemre sietett. – Szomjas voltam és inni szerettem volna, de közben véletlenül fellöktem Ha Nat.
- Kyu Hyun, igazán…
- Elnézést kérek a késésért! – szakította félbe egy erős, hadaró és energikus hang Ri Jint (ezek szerint így hívták a nőt). – Az emberi erőforrás osztályán kellett leadnom a gyakornoksággal kapcsolatos jelentkezési papírjaimat, de akadt néhány probléma, amit időbe telt megoldani, ezért még egyszer elnézést kérek a késésért, többször nem fog előfordulni, ígérem!
Mondhatni majdnem egy szuszra mondta el a lány a mondandóját, ami akaratlanul mosolygásra késztetett, mert nagyon is jól ismertem ezt az energiabombát. Félrehajoltam, hogy ellássak Ri Jin mellett az ajtóig, és nem is tévedtem. Csak még nagyobb mosolyra húzódott a szám és a szívem nagyot dobbant, ahogy megpillantottam a lány arcát.
Vörös haja kócosan keretezte kis arcát, pisze orrát és csillogó szemeit. Alacsony és vékony termete ellenére a hangja szinte bezengte az egész helyiséget és ha akarta volna az ember, akkor sem lehetett volna lelőni, úgy pörgött folyton.
- Ki Young! – kiáltottam el magam boldogan, mire mindenki felém fordult, még a stylist arcán is meglepettséget láttam egy pillanatra. A lány elsőnek csak összevont szemöldökkel mért végig, hogy mégis ki az, aki ismerheti őt és a tetejében még így rá is ordít. Aztán a szemei nagyra nyíltak, akárcsak a szája, majd egy helyben kezdett el ugrálni, mint egy aprócska nyuszi, aki startra kész.
Az indulásra pedig nem kellett sokat várni, ugyanis teljes gázzal indult meg felém és majdnem felöklelt, ahogy a karjaival ölelésébe zárt.
- Ha Na! – sikította magas hangon, ami már az én fülemet is kissé bántotta, de egy szemernyit sem izgatott, teljesen átragadt rám a lelkesedése és viszonoztam a heves ölelését. – Tényleg te vagy az? Olyan régen találkoztunk már és úgy hiányoztál! Akartalak hívni, amint hazaértem Olaszországból, de egyszerűen még levegőhöz sem jutottam, annyi dolgom volt az ügynökségnél! De várjunk csak! – ezzel eltolt magától és kérdőn nézett fel rám. – Mit keresel te itt?
Egy erőltetett, karcos köhögés szakította félbe a viszontlátás örömeit köztem és Ki Young között, mire mindketten a hang irányába kaptuk a fejünket.
- Ismétlem: mégis mi a fene folyik itt? – nézett ránk Ri Jin most már igencsak türelmetlenül és felfújt arccal. Éreztem, ha nem kapja meg a várt magyarázatot, akkor itt kő kövön nem marad, és nem akartam már az első napomon galibát okozni. Bár talán ezzel már elkéstem…
- Elnézést kérek az udvariatlanságom miatt! – engedett el Ki Young és a nő felé fordulva jó mélyen meghajolt. – A nevem Park Ki Young és a mai naptól kezdve önnél fogok dolgozni, mint asszisztens. Kérem, viselje gondomat!
- Te vagy az új asszisztens? – dermedt le Ri Jin és látszott, hogy ezzel bizony meglepte, de a lány csak értetlenül bólintott. – Akkor te ki vagy?
Ezt pedig pontosan hozzám intézte, mire zavartan nyeltem egyet.
- A fotózásra jöttem – feleltem halkan és éreztem, hogy egy ujj fúródik a bordáim közé, mire morcosan fordultam Kyu Hyun felé, aki intett, hogy mondjam még egyszer, így engedve az ösztönzésének, megismételtem a mondatot, kiegészítve egy hivatalos bemutatkozással. – A nevem Yoon Ha Na és a fotózásra jöttem. Korábban ide irányított Ji Heon rendező úr.
- Tessék?! – fakadt ki Ki Young, de a szájára csapta a kezét, mikor ráébredt, hogy jobb, ha csendben marad. Csak egy halvány mosolyt vetettem rá és jeleztem neki, hogy majd később mindent elmesélek, bár tudtam, hogy amint kettesben leszünk, egyből nekiáll a faggatózásnak.
- Miért nem mondtad korábban, hogy te vagy az a lány?! – gyúlt fény végre Ri Jin szemében és óriási mosoly terült szét az arcán. – Hadd nézzelek meg jobban, gyere ide!
Kétségbeesetten néztem hol Kyu Hyunra, hol pedig Ki Youngra, hogy most meg mitévő legyek, de egyikük hasznosabb tanáccsal látott el, mint a másik. Kyu Hyun igazán elegáns mozdulattal rántott egyet a vállán, Ki Young pedig csak megszállottan vigyorgott rám, mint egy félőrült. Így csak magamra számíthattam, de mire észbe kaptam, már az orrom előtt állt Ri Jin és úgy vizslatott a nagy, barna szemeivel, mint egy piaci lovat. Forgatta jobbra-balra az arcomat, ahogy szemügyre vette a vonásaimat, majd körbejárkált, miközben néhol megbökdösött vagy megfogdosott, mire természetes reakcióként rázkódtam össze. A hanghatások sem maradhattak ám el! Hümmögött, hol helyeslően, hol pedig elégedetlenül, ami nagyon nem tetszett és csak kellemetlenül tűrtem a mustrát.
- Na, mit gondolsz, Ri Jin? – tette fel a kérdést Kyu Hyun és meglepett a közvetlen stílusa a nővel szemben. Igaz, hogy nem volt túl öreg, sőt egész fiatal volt, de akkor is furcsa volt hallani a fiútól, hogy ilyen lazán beszél ezzel szigorú és merev nővel.
- Egész jó – bólogatott nagyban és valahogy megváltozott az arca. Izgalmat és csillogást láttam a szemeiben tükröződni, mintha csak egy gyerek kapott volna új játékszert, amit kénye-kedvére használhat. Ri Jin lehet, hogy mégsem volt annyira szigorú és merev, mint ahogy azt az első találkozásunkkor leszűrtem. – Bár még lesz vele mit dolgozni, de jó alapnak tűnik.
- Mégis mihez? – tettem fel bátortalanul a kérdést, mert idegesített, hogy Kyu Hyun és Ri Jin úgy beszélnek rólam, hogy közben egy karnyújtásnyira sem vagyok tőlük és minden szavukat tisztán hallom.
- Oh, bocsi! – fordult hozzám most már sokkal barátságosabb kifejezéssel Ri Jin és kezet nyújtott. – Ri Jin vagyok, stylist, sminkes és tervező a P.S.-nél.
- Örvendek! – üdvözöltem és kezet ráztunk. – Gyakornok vagyok az ügynökségnél.
- Tudom – mondta mindezt olyan hangsúllyal, mintha valami óriási titokról lett volna szó. -, mint mindenki más is a fotózáson. Vagyis pontosítok, mindenki tudja, hogy friss hús került be egy profi fotózásra, ami vegyes érzelmeket szült az alkalmazottak körében.
- Vegyes érzelmeket? – kérdeztem rémülten és a gyomrom borsónyi méretűre zsugorodott.
- Kyu Hyun, tíz perc múlva te jössz! – hallatszott kintről Sung Chan hangja, mire Ri Jin homlokon csapta magát, amit csak sűrű és zavart pislogással kísértem.
- Gyere, Kyu Hyun, nem sok időm van befejezni az inged! – cuppantott a szájával egy nagyot és nekiállt dolgozni azon, amit korábban elrontottam. Közben Ki Youngot befogta munkára, aki szinte ott pattogott körülötte, mint egy mérgezett egér; még arról is megfeledkezett, hogy egy szaftos sztorival lógok neki. Ri Jin viszont válaszolt az előbb feltett kérdésemre, míg a fiú ingét javította. – Szóval igen, vegyes fogadtatásra számíts! Személy szerint izgatott voltam miattad, mert semmit nem tudtam azon kívül, hogy teljesen új arc vagy ebben a szakmában. És kellemes meglepetés is vagy, azt kell, mondjam! Mivel új vagy és máris egy profi fotózást csinálsz a srácokkal, féltem, hogy esetleg befizettek és protekcióval kerültél be – ami ugyan nem kizárt -, de attól jobban féltem - hogy is mondjam szépen -, nem felelsz meg az elvárásoknak.
- Magyarul, hogy ronda vagyok – mondtam ki azt, amire Ri Jin valójában gondolt. És egyáltalán nem nehezteltem rá ezért, hiszen az ő dolga volt, hogy elfogadható külsőt varázsoljon nekem a promóciós képekhez.
- De feleslegesen aggódtam – vetett rám egy mosolyt, miközben a tű és a cérna szinte csak úgy repült az ujjai között. – Ahogy mondtam, lesz egy kis dolgom veled, de tökéletesre tudlak faragni, mire te leszel a soron következő a fotózáson. Akkor pedig bebizonyíthatod azoknak, akik kétségekkel és negatívan álltak hozzád, hogy mekkorát tévedtek.
Gyengéden pillantottam a nőre, aki pár szóval máris elmosta a félelmemet és az aggodalmam. Igaza volt, be kell bizonyítanom nekik és magamnak is, hogy nem méltatlanul állok most itt. Nem hozhattam szégyent sem a srácokra, sem a bátyámra és a rendezőre, aki mindenáron kitartott mellettem. Nem hagyhattam, hogy megbánja a döntését!
- Legalábbis remélem, hogy képes vagy rá – tette hozzá Ri Jin, mire a kis boldogsággal teli lufim egy pillanat alatt kipukkadt. – Kész is vagy, Kyu Hyun! Azért óvatosan, mert ez csak egy vészmegoldás, így ne ráncigáld a gallért, ha megkérhetlek!
- Ugyan, Ri Jin, nem ismersz már? – kacsintott rá a nőre a fiú, mire összeráncolt szemöldökkel figyeltem a két alakot.
Mégis mi ez a kellemetlen, szúró érzés?
~ Elég szörnyű érzés, nem igaz? – bukkant fel ismét gonosz Ha Na a színen, mire csak meggyötörten sóhajtottam fel.
~ Igazán békén hagyhatnál már! Elég sok gondot okoztál mostanában.
~ Ne rám vetítsd ki a frusztrációdat, kérlek! – szinte hallottam az élvezkedő hangját a megjátszott szomorúság és fájdalom mögött megbújva.
~ Akkor kopj le! – egy szemernyi kedvem sem volt a skizofrén énemmel a vitához, mert féltem, hogy ezúttal mivel akar előhozakodni.
~ Szóval félsz attól, hogy ezúttal milyen igazságot dörgölök az orrod alá? Nem is értem, miért hívsz gonosz Ha Nanak, hiszen egyfolytában őszinte vagyok veled. Inkább valami jóságos jelző sokkal jobban illene hozzám. Mit szólsz az angyalkához?
Ha lehetséges lett volna gondolatban megfulladni a köhögéstől, akkor már halott lettem volna…
~ Viccet félretéve, mi van már megint Kyu Hyunnal? Hogy lehet ilyen szívdöglesztő valaki? – sóhajtott fel vágyakozva. – De az a cafka eltűnhetne a közeléből!
~ Hogy mi?! – pislogtam nagyokat a hirtelen hangulatváltozásán. Egyik pillanatban még a nyálát csorgatta Kyu Hyunért, a másikban meg szinte kitépte volna Ri Jin haját… Ahogy ráébredtem, miről is van szó, gondolatban kuncogni kezdtem.
~ Csak nem féltékeny vagy?
~ Oh, hamarabb rájöttél, mint ahogy gondoltam volna! - ciccegett elégedetten.
~ Nem volt túl nehéz – hümmögtem önhitten.
~ Akkor most már tudod, hogy mit is érzel valójában.
~ Tessék? – fagytam le azonnal, ahogy felfogtam, mit mondott a belső hangom.
~ Az a kellemetlen, szúró érzés, ami fojtogat és nem tudtad hová tenni korábban. Segítek: féltékenység.
Nem! Ez egyszerűen kizárt, hogy féltékeny legyek! Nem lehetek féltékeny Kyu Hyunra, hiszen Se Joo barátnője vagyok! Térj észhez, az istenért, Ha Na! Csak kacsintott egyet Ri Jinre, ebben nincs semmi különleges, nem mintha megcsókolta volna itt helyben. Semmi közöm Kyu Hyunhoz, nem tartozik nekem semmivel, és én sem tartozok neki. Így nem érezhetem ezt, egyszerűen nincs értelme az egésznek!
Mégis…
Mégis éreztem, hogy a skizofrén énem pontosan a közepébe talált ezúttal is. Ugyanis az a zöld szörnyeteg ott ébredezett a gyomrom mélyén és fortyogva figyelte, ahogy Ri Jin és Kyu Hyun egymásra mosolyognak és viccelődnek.
Csak gondolj Se Joora, Ha Na! A meleg, barna szemeire, amik csupa gyengédséggel és szeretettel telnek meg, amint megpillantanak téged. A kezére, ahogy összefűzi az ujjaitokat. A mosolyára, amitől egy pillanat alatt neked is mosolyoghatnékod támad. A hangjára, ahogy a nevedet ejti ki, az ajkaira, miközben lágyan becézgeti a te ajkaid, vagy éppen forrón falja azokat…
Az önkontroll ezen formája, úgy látszik, sikeresnek bizonyult! Se Joo segítségével sikerült kizárnom a szívemből és a gondolataim közül is a K betűs személyt végre és újra nyugodtan voltam képes levegőt venni.
- Na, már biztos várnak rád, szóval menj! – tessékelte kijjebb Ri Jin a helyiségből Kyu Hyunt.
- Jó-jó! – nevetett a fiú és megindult kifelé a szobából. – Aztán végezz jó munkát Ha Naval, nem nézhet ki akárhogy a promó képeken!
Kyu Hyun egy csibész pillantást vetett rám és lazán intve egyet, hagyta el a helyiséget. Én meg fapofával és dühösen bámultam utána. Mert már ennyivel sikerült elérnie, hogy megint belopóddzon a gondolataimba. Francba...
- Ki Young, szólj a fodrásznak és a manikűrösnek, hogy jöjjenek ide!
- Igenis! – pattant fel a lány és már ki is rohant. – Ha Na, addig hadd vegyek le pár fontosabb méretet rólad! Míg elkészül a hajad, a körmöd és a sminked, addig igazítok a ruhán Ki Young segítségével.
- Rendben!
Ezzel pedig megkezdődött a több órás munka, hogy felkészítsenek a fotózásra. Kicsit furcsa volt, hogy egyszerre többen is foglalkoznak velem, sőt, hogy én voltam a középpontban. A sürgés-forgás és a nyugtalan fel-alá járkálás, hogy beszerezzék a megfelelő kellékeket és eszközöket, ismeretlen volt számomra még akkor is, ha anya miatt kiskoromban már megtapasztaltam milyen. Akkor ő volt az, akit mindenki körülugrált, most viszont én voltam soron.
Először a körmeimet és a hajamat csinálták meg. A manikűrösnek be nem állt a szája, hogy mennyire el voltak hanyagolva a körmeim és legközelebb, ha nem akarok mást is a sírba kergetni, akkor foglalkozzak egy kicsit többet velük. Csak bólogattam és udvariasan egyetértettem vele, de a legkevésbé sem érdekelt a körmöm állapota eddig sem és nem most akartam ezen változtatni. A fodrász egy idősebb férfi volt, aki pont a manikűrös ellentéte volt. Ő csak dicsérte a hajam és arról áradozott, milyen selymes, sima és ápolt. A színét pedig kifejezetten imádta, így nem nehéz kitalálni, kettejük közül kit kedveltem meg jobban.
Ezután következett a sminkem, amit maga Ri Jin készített el, míg Ki Youngra bízta a kisebb feladatokat a ruhámmal kapcsolatban. Ugyan az előbbi Kyu Hyunos affér miatt nem volt a szívem csücske a nő, de aztán mégiscsak jól elbeszélgettem vele és azt hiszem, még meg is kedveltem. Utolsó lépésként csupán a ruha felvétele és az igazítások maradtak hátra, amit Ki Youngék gyönyörűen el is végeztek.
Annak ellenére, hogy folyamatosan beszélgettem a körülöttem lévőkkel, hogy a figyelmemnek mindig volt valami célja és egyáltalán nem unatkoztam, a gondolataim mindvégig egy ember körül keringtek. Na jó, pontosabban kettő ember körül.
Kyu Hyun és Jae Wan.
Ugyan Kyu Hyun nem mondott túl sokat róla, alig csak pár morzsát ejtett el, de valamiért annyira megragadt ez az egy dolog a fejemben, hogy minduntalan ide tértem vissza. Kyu Hyun és Jae Wan testvérek voltak. Még mindig kissé nehezemre esett elhinni ezt. Hiszen egy szemernyit sem hasonlítottak külsőleg egymásra. Talán más-más szülőjükre ütöttek? Testfelépítésre hasonlóak voltak, magasak, szikárak és izmosak, ami nagyon is vonzó volt a lányok szemében. De az arcuk egészen más. Míg Kyu Hyun inkább a vidámabb, szórakozottabb típus volt, Jae Wan ridegnek, zárkózottnak és hát nem mellékesen elég bunkónak is tűnt. De egy dologban nagyon is hasonlítottak: mindketten önelégültek és beképzeltek voltak és imádtak belemászni más intim szférájába. Kész nőcsábász mindkét fiú, ezt ránézésre meg lehetett állapítani, ami nem túl kedvező rám nézve. Mivel a srácok előszeretettel játszottak velem és az érzéseimmel, legyen szó akár a bátyról, akár az öcsről…
De ami a legfőképp izgatta a fantáziámat, az az volt, hogy Kyu Hyun miért reagált olyan hevesen a fiúra és miért éreztem azt, hogy félt tőle. Legnagyobb sajnálatomra viszont, halványlila gőzöm sem volt róla, egyszerűen még ötletem sem akadt, hogy miért lehetett olyan borzasztóan ijesztő Jae Wan, hogy Kyu Hyun így aggódjon értem.
Bár amellett, hogy foglalkoztatta a fantáziámat a viselkedésének megfejtése, nagyon is jólesett, hogy ilyen védelmezően lépett fel…
- Ha Na, megfordulnál egy kicsit? – zökkentett ki az álmodozásomból Ri Jin hangja. – Így ni! Azt hiszem, kész is vagyunk. Nézd meg a tükörben magad és mondd, hogy mit gondolsz!
Követtem a nő utasításait és az egész alakos tükör elé sétáltam, ami a nyolc centis magas sarkúban nem volt könnyű, de azért egész jól ment ahhoz képest, hogy két hónapja még hogy álltam hozzá az ilyen cipőkhöz.
- Váó! – csak ennyi hagyta el a számat, mert hirtelen megszólalni sem tudtam. – Mintha nem is én lennék…
Amit először jobban szemügyre vettem, az természetesen a ruha volt. Arról volt szó a korábbi megbeszélésen, hogy az álarcos bálhoz a régebbi típusú, harang alakú ruhákat fogják használni, amit úgy látszik, be is tartottak. Ugyanis a ruha sötét, tűzvörös selyem alaprétegből készült, amire jó pár réteg organza került fel. Pánt nélküli, szív alakú dekoltázzsal kiegészítve, néhány strassz mintával, ami nem vette el a ruha egyszerűségét. A csípőmnél bal oldalon szintén egy kis strassz mintázat volt - talán virágokat formázott -, ahonnan kiindult a szoknyarészre a sok réteg organza, ami könnyeddé és légiessé varázsolta az egész ruhát. A könnyedsége ellenére, mégis baromi nehéz volt és úgy éreztem lefelé húz, de ez mégis eltörpült amellett, hogy milyen elbűvölő és lélegzetelállító darabot sikerült tervezniük az ügynökségnél dolgozó divattervezőknek.
Emellett a többi apróság semmiségnek tűnt. A feketére lakkozott körmeim, és csillogó ékkővel ellátott nyaklánc felett el is siklott a szemem. A hajam lágy hullámokba volt sütve és egy felső, vastagabb réteget összetűztek a tetején, ezzel még dúsabbá téve a frizurát. A smink egyszerre volt hivalkodó és visszafogott. A szememen leginkább a szempillafesték és a tus dominált, de mégis természetes hatást keltettek, viszont az ajkaim vérvörös rúzzsal voltak kikenve, ami szintén szokatlan volt számomra. Így nem csoda, hogy még magamra sem ismertem volna, ha nem tudom, hogy éppen saját magammal szemezek a tükörben.
- Pedig egészen biztosan te vagy az – nézett elérzékenyülten Ki Young és átkaroltam a vállát, hogy megnyugtassam egy kicsit.
- Már csak az utolsó simítások vannak hátra – lépett elém Ri Jin és átadott egy kisebb dobozt, ami két kör alakú részből állt. – Mivel zöldes színű a szemed alapvetően, gondoltuk, kicsit ráerősítenénk, szóval ezek a zöld kontaktlencsék jól fognak állni.
- Kontaktlencsék? Még életemben nem használtam!
- Elmagyarázom, hogyan helyezd be őket – húzott magához a nő és a kisebb tükör előtt kiokosított, hogyan kell őket felhelyezni a szemre, de még így is legalább tíz percbe telt, mire beerőltettem a helyükre őket. – Végre! Illetve itt van még ez is.
Ezzel egy újabb dobozt nyújtott felém én pedig már nyafogva kérdeztem meg, hogy ezúttal milyen borzalmas dolgot akar Ri Jin rám erőltetni.
- Milyen álarcos bál az, ahol nem viselnek álarcot? – nyitotta fel a kezemben lévő fadoboz fedelét. Egy vörös maszk volt, amin fekete csillámmal készült kacskaringós vonalak futottak végig, kivételes mintát alkotva ezzel. – Segítek felvenni, nehogy tönkretedd a hajad közben.
Ri Jin pedig könnyedén megkötötte a maszk zsinegét, ami teljesen bele is olvadt a hajzuhatagomba. Így mikor elkészült és ismét a tükörbe néztem, végképp meg nem mondtam volna, hogy én vagyok az a lány, aki visszatekint belőle rám. Az a lány a tükörben gyönyörű, titokzatos és veszélyes volt, magabiztosnak tűnt, amivel mindenki tekintetét magára vonzotta. Olyan lánynak tűnt, mint amilyen én nem voltam…
- Így már értem, miért mondták azt, hogy nem fogják mutatni az arcom - bámultam a maszkra félrebillentett fejjel. – Még én sem ismerek rá magamra, nemhogy egy vadidegen jöjjön rá, ki is vagyok valójában.
- Ugyan! Ha jobban megnézed… - kezdett bele Ki Young, de egy kopogás szakította félbe.
- Gyere nyugodtan! – szólt Ri Jin, miközben nagyban pakolászott az egyik asztalon, de félbehagyta, hogy megnézze, ki nyitott be az ajtón. Egy számomra ismeretlen, húszas éveiben járó férfi lépett be, egy csíptetős mappával a kezében.
- Még pár perc van hátra, míg végez Hye Bin Min Sooval, utána pedig a közös fotók jönnek – magyarázta, de pirulva vettem tudomásul, hogy végig engem bámul. Nem tudtam volna megmondani, hogy azért, mert tetszik neki, amit lát, vagy pont ellenkezőleg, túlságosan furcsának találja. De nem volt időm rájönni, mert ezután ki is ment az öltözőből.
- Na, akkor show time! – dörzsölte izgatottan a kezét Ri Jin. – Lássuk, milyen hatást keltesz Ji Heonban meg Hye Binben, mert ha nem tetszik nekik, akkor nekem végem!
- Kétlem, hogy ne nyerné el a tetszésüket – ráztam hitetlenkedve a fejem. – Ha bármi bajuk is lesz, az nem a te munkád kapcsán fog felmerülni.
Idegesen nyeltem egyet és megfogva a ruha szoknyarészét, hogy ne essek el benne, elindultam kifelé az öltözőből. Ki Young és Ri Jin pedig segített a hátsó résszel, hogy ne húzzam a földön, hiszen majd a forgatáson is ezt kell viselnem, így nem lett volna jó, ha első alkalommal tönkreteszem.
Kint szólt a zene, ami kellemesen betöltötte az egész helyiséget, egy bizonyos hangulatot adva a fotózásnak. Mikor észrevették, hogy kijöttem, a staff tagjai egyből összesúgtak és úgy éreztem, minden egyes szem rám szegeződik, de tudtam, hogy csak képzelődök, mégis lehajtott fejjel és vörös arccal sétáltunk a kis kompániával Hye Binhez.
- Hye Bin! – szólította meg a nőt Ri Jin, aki teljesen el volt merülve abban, hogy a legjobb képeket készítse el Min Sooról és csak hátrakapta a fejét, hogy odavessen egy „mi van”-t. De aztán felállt a guggolásból, hogy jobban megnézhessen magának, mert rájött, hogy Ri Jin nem csak szórakozásból zavarta meg a munkában.
- Pontosan erre van szükségünk! – villanyozódott fel és le sem tudta venni a szemét a ruháról, a hajamról és a sminkről. – Elképesztően fog mutatni a fiúk mellett, ha a megfelelő beállítást és világítást használjuk.
- Mondtam, hogy soha nem nyúlok mellé, Hye Bin! - hallottam meg Ji Heon örömteli és büszke hangját. – Tudtam, hogy nem fogsz csalódást okozni, Ha Na! És még egyesek képesek voltak azt mondani, hogy tehetségtelen vagy, csak hogy megfosszanak ettől a látványtól!
Ezzel pedig a közeledő Sung Chanra utalt, aki nagyokat pislogva lépkedett felénk, nyomában a másik három fiúval a bandából. Idő közben pedig Min Soo is ide settenkedett, hogy hallja, miről is folyik a társalgás.
- Ha Na! – mért végig a bátyám megdöbbenve és némán tátogva, amitől még jobban feszélyezve éreztem magam. Még bungee jumpingozni a Seouli TV-toronyról is vonzóbb kilátásnak tűnt jelenleg, mint szembenézni ezzel a rengeteg megdöbbent és csodálkozó szempárral. Még az sem tudott jobb belátásra bírni, hogy láthatóan Se Joo és Kyu Hyun is igencsak elégedett volt a látvánnyal, amit nyújtottam. Ugyanis a banda tagjai hirtelen azt sem tudták, melyik testrészemet, melyik ruhadarabot vagy egyáltalán mit vegyenek szemügyre először. Én pedig szokásomhoz híven, zavaromban vörös arccal szinte beleolvadtam a ruhámba és meg sem tudtam szólalni.
- Most már egyetértesz azzal, hogy jó szemem van ehhez, Sung Chan? – fordult kárörvendően a bátyámhoz Ji Heon és átkarolta a vállát. A fiú köszörült egyet a torkán és próbált nem úgy rám nézni, mintha egy földönkívülit látna.
- Sosem kételkedtem magában, más… más problémám volt azzal, hogy Ha Na szerepeljen a klipben – dadogta idegesen.
- Csak ismerd el, hogy a húgod igazi csiszolatlan gyémánt! – nevetett Ji Heon, mire teljesen elöntött a forróság a bókját hallva. – Na, de nem érünk rá egész nap, szóval ideje lenne nekilátni a munkának!
- Akkor ossza meg az elképzeléseit a fiúkkal és Ha Naval, kérem! – bólintott egyetértően Hye Bin. – Addig elintézem a kellékeket a következő képhez.
- Rendben! – legyintett Ji Heon és izgatottan nézett végig rajtunk, akik odagyűltek köré. Mindegyikünkre szánt pár másodpercet, amivel megmutatta, hogy mennyire fontosak is vagyunk neki és hogy törődik velünk. – Még nem beszéltünk arról, hogy milyen koncepciót képzeltünk el a fotókhoz az albumra. Meghallgattam a számot, amihez a videoklipet csináljuk és összevetve a klip történetével, arra jutottunk, hogy ahhoz passzoló fotókat szeretnénk készíteni.
Eddig ez nagyon is érthető, hiszen milyen lenne, ha semmi köze nem lenne a fotóknak az albumhoz, vagy a kliphez? Szóval nagyon is tetszett Ji Heon munkája, sőt azt hiszem, kezdtem megérteni, miért is tartják olyan nagyra a szakmában és miért nem akarják elengedni az ügynökségtől.
Nem veszi félvállról a munkáját. Ha belekezd valamibe, akkor azt teljes erőbedobással végzi, a munkálatok legapróbb részletét is figyeli, és tanácsokkal lát el, ha szükség van rá, amivel tökéletes összhangba tudja hozni a promóciós tevékenységeket, a videoklipet és az egész koncepciót, amivel valami egyedit tud alkotni a koreai, pop zenei iparban.
- Go Jinnal arra gondoltunk, hogy minden egyes fiú – itt végigmutatott Min Soon, Min Junon, Se Joon és Kyu Hyunon -, egy-egy férfi típust képviselne a képeken, mikor szerelmesek. Mindegyik fiú bemutatná a képek segítségével, hogy milyen is egy férfi, ha szerelmes.
- Milyen típusokra gondoltak ez alatt? – tette fel Se Joo azt a kérdést, ami mindenkit nagyon is érdekelt. Én is kíváncsi voltam, hogy kire milyen szerepet osztottak, hogy mennyire illik rájuk az adott típus, így Ji Heon minden egyes szavát csak úgy ittam, mikor ismét megszólalt.
- Hogy is fogalmazzam meg? – töprengett el hangosan a rendező és beharapta az alsó ajkát. – Úgy választottuk meg a karaktereket, hogy a lehető legjobban illeszkedjen a személyiségetekhez. Az a legcélszerűbb, ha rögtön a tárgyra térek és elmondom, kinek milyen férfit kell alakítania. Min Soo lesz az első, ő az aranyos, édes és játékos fiút kapta, aki összebújik a barátnőjével, vagy már csak attól zavarba jön, ha megfogják egymás kezét.
- Nem vagyok ennyire ártatlan! – szökött sértődötten a szemöldöke a homloka közepére az említettnek. – Kikérem magamnak!
Szinte mindenki egyként nevetett fel, még én is elkuncogtam magam az idegességem ellenére. Ez a fiú tényleg olyan édes, mint amilyenre Ji Heonék gondoltak! Bár most, hogy belegondoltam, igazából soha nem hallottam lányokról beszélni, nem tudtam arról, hogy volt-e már korábban barátnője vagy sem. De pontosan olyannak képzeltem el őt szerelmesen, mint amilyennek Ji Heonék. Egy cuki fiúnak, aki képes lenne páros pólókban járni a barátnőjével, és valószínűleg ő lenne a kapcsolatban a kevésbé kezdeményező, mert szégyenlős. De lehet, hogy tévedtem, aztán Min Soo egy igazi rossz fiú, mikor lányokról van szó! Oké, Ha Na, ezt te sem gondolhattad komolyan…
- Hát hogyne! – mosolygott még mindig Ji Heon a fiún, de inkább továbblépett, nehogy le kelljen állnia vitatkozni Min Sooval egy olyan abszurd témáról, hogyan is viselkedik a lányokkal. – Min Jun pont az ellenkezője, ő a rideg és tartózkodó férfi lesz, aki nem mutatja ki igazán a szerelmét.
- Ezzel nem vitatkozom – bólogatott az említett és ezen tényleg senki sem akadt fenn. Hiszen Min Junról mindenki tudta, hogy nem az érzelmek embere, így senki sem csodálkozott azon, hogy a barátnőjével is így viselkedne. Addig nem lenne képes kimondani, hogy szereti a lányt, míg azzal nem szembesülne, hogy elveszíti, mert képtelen kimutatni, mennyire fontos a számára.
- Se Joo lenne úgymond a tökéletes férfi megtestesítője – erre mindenki kajánul tekintett rá, aki kissé zavarba jött Ji Heon állításától.
- Hallod, Hyung? A tökéletes férfi! – bokszolt a vállába Min Jun és elnevette magát.
- Szinte kedvet kaptam, hogy járjak veled! – csatlakozott az ugratáshoz Kyu Hyun is.
- Rám jobban illene a tökéletes férfi szerepe… - motyogta irigyen Min Soo és nem bírtam elfojtani a mosolyomat, mikor végignéztem rajta, ahogy a földet bámulja és elszontyolodva biggyeszti le az ajkát.
- Min Soo! – szólítottam meg halkan, míg a többiek Se Joo ugratásával voltak elfoglalva. – Te is tökéletes vagy a magad módján.
- Tényleg? – csillantak fel a szemei, ahogy rám emelte a tekintetét reménykedően.
- Persze! – helyeseltem nagyban. – A megfelelő lánynak te leszel a tökéletes.
- Milyen bölcs lett hirtelen valaki! – szúrt oda Sung Chan, mert észre sem vettem, de egész végig minket figyelt és most belecsípett az arcomba, mint valami öreg nagymama, aki az unokáját akarja kínozni – bocsánat, szeretgetni.
- Aú! – kaptam az arcomhoz és dörzsölni kezdtem rajta a fájó pontot. – Ez fájt! Meg amúgy is, mi volt a baj azzal, amit mondtam?
- Az égvilágon semmi. Csak tényleg kezdesz már felnőni, és mindig megdöbbenek, mikor erre rá kell ébrednem – simított végig a karomon egy lágy mosoly kíséretében, mire nem tudtam nem viszonozni a gesztust. – Aztán ne kelljen rajtakapnom, hogy tapasztalatból beszélsz, és már van egy barátod, mert akkor az a srác halál fia!
Hirtelen olyan mérhetetlenül erős köhögő roham tört rám, hogy azt hittem, ott helyben megfulladok. A pillantásom pedig rögtön Se Joora siklott, aki szintén kissé elsápadt a bátyám szavai hallatán. Szóval Se Joo halál fia, ha Sung Chan rájön, hogy valójában a fiú a barátom lett… Hát ez remek! Alig pár napja járunk együtt, ez kell csak Se Joonak, hogy továbbra is akarja folytatni a kapcsolatunkat!
- Srácok, hagyjátok abba, mert kiráz a hideg tőletek! – fintorgott Min Jun, de csak egy furcsa mosolyra futotta tőlem, mert még mindig kicsit nyugtalanított, amit Sung Chan mondott, még ha csak viccnek is szánta. Óriási nagy port fog kavarni, ha egyszer rájönnek, hogy Se Jooval együtt vagyunk… Nyugi, Ha Na, ennek az ideje még nem jött el! Ne aggódj olyasmi miatt, ami még meg sem történt!
- Meg sem lepődök rajta, hogy már ennyi érzelemtől is feláll a szőr a karodon, Jégkirálynő! – szólt be Kyu Hyun a fiúnak, aki csak mérges pillantással bámult rá, de nem szólt egy szót sem. Mire mindenkiből kitört a nevetés és még Min Jun is eleresztett egy gyenge mosolyt, de gyorsan le is törölte az arcáról, nehogy valaki rajtakapja, hogy mégsincs annyira jégből, mint ahogy azt ő állítja.
- Térjünk vissza a témára, mert sosem fogunk végezni, ha mindenen fennakadtok és van valami hozzáfűznivalótok! – vonta ismét magára Ji Heon rendező a figyelmet, mire mindenki elhallgatott, pedig nem volt semmi dorgáló a férfi hangjában, mégis jobbnak láttuk, ha csendben maradunk. – Szóval Se Joo fogja eljátszani azt a szerelmet, amire minden lány vágyik, a tökéletes férfit. Kedves, figyelmes, aki számára a szerelme nagyon sokat jelent, és bármit megtenne érte.
- Helyesbítek, nem tökéletes, hanem papucs – suttogta Kyu Hyun alig tudva elfojtani a vigyorát, mire megint mindenkiből kitört a nevetés, még Se Joo is elmosolyodott a viccen, akárcsak Ji Heon.
- Kyu Hyun! – szólt rá a rendező, de mégis küszködött, hogy eltüntesse a mosolyát.
- Elnézést! – mondta a legkisebb megbánás nélkül, de csak rosszallóan tekintettem fel rá, mire meglepetésemre rám öltötte a nyelvét. És miért is lettem volna olyan higgadt, hogy csak úgy egyszerűen lerázzam magamról a gyerekes viselkedését? Természetesen azonnal válaszoltam rá egy hatalmas nyelvnyújtással…
- Ha pedig már nálad tartunk Kyu Hyun – fordult a búzabarna sráchoz. – Te leszel az a férfi, aki szenvedélyesen szereti a nőt az életében, akinek minden egyes érintés felér egy csodával. Mondhatni neked a szexuális vonzalom és a testi örömök jelentik az életet.
- Nem fog gondot okozni a szerep – húzta perverz mosolyra a száját és ráébredtem, hogy Ji Heon és Go Jin nagyon is jó munkát végzett. Mert mindegyik karakter remekül illett a fiúkhoz, telitalálat volt.
- Ezt gondoltam – nevetett fel a férfi. – És végül, de nem utolsó sorban, Ha Na.
- Tessék? – kaptam felé ijedten a fejemet.
- A te dolgod lesz mindegyik fiúhoz alkalmazkodni. Pontosan úgy tenni, mintha a legfontosabb lenne számodra az adott jellemű fiú. El kell játszanod, hogy szereted őket – magyarázta Ji Heon az én részemet a fotózásból. – Ne nézz ilyen rémülten!
Fel sem tűnt, hogy valószínűleg úgy néztem rá, mintha éppen most pottyant volna ide a Holdról, így rendeztem az arcvonásaimat és bólintottam egyet, hogy megértettem a feladatomat.
De ez egy cseppet sem közelítette meg a valóságot.
Eljátszani, hogy szerelmes vagyok a barátaimba. Nem lesz egyszerű feladat, még akkor sem, ha tudtam, hogy a négy fiúból kettővel igazán könnyű dolgom lesz…

4 megjegyzés:

 1. Azta melobol haza érve kétszer kellett elolvasnom. Tetszett ahogy Kyu Hyun öszintén beszélt Ha Na val. És Ji Heon aki kitalàlta a fiuk karakterét a szerelemben egyszerüen hihetetlen. Ezek utàn kivàncsian vàrom a kövi részt.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, Kyu Hyun végre egy picit őszintébb Ha Naval, bizony^^ Ji Heon pedig jól ráérzett a karakterekre, bár valószínűleg kapott segítséget Go Jintől és Sung Chantól is, akik jobban ismerik a fiúkat. :) A kövi remélhetőleg jobb rész lesz, ahogy említettem is korábban, de köszönöm szépen, hogy mindig írsz nekem valamit, nagyon jól esik és azt kívánom több ilyen Olvasó lenne, mint Te!! <3 ^^

   Törlés
 2. Jaaaaj ez is nagyon jo resz volt *---* Ej ej Kyuhyun itt flortolsz masokkal HaNa elott?? Szegény meg milyen féltékeny lett :( birom gonosz HaNa megjelenéseit imadom ahogy veszekszik sajat magaval xdddd jaaaj és végreee KiYoung felbukkant *o* mar vartam hogy valaki az elsobol felbukkanjon vegre remélem a tobbiek is hamarosan megmutatkoznak ^^ huha HaNa nagyon szép lehetett bar megnézhettem volna eloben bar ahogy elkepzeltem ugy se volt semmi ;) oh jaj a Fiuk meg hogy megneztek :3 es ez a fotozas *o* hogy mindenkinek Hanaval a szerelmest kell eljátszani ahhh alig várom *o* ahh Minsoo olyan cuki volt meg MinJun is :3 baszki es SungChan mondata hogy akivel jarni kezd Hana az halal fia :o SeJoo hogy elsapadt xd vajon ha rajonne hogy tenyleg van baratja es az a SeJoo akkor mit tenne meg ugy vajon mindenki... ket ember tuti orulne ;) egy meg tuti csalodna vagy nemtudom xd ma el is olvasom majd a kovit *o* imadtaaaaaam😍❤❤❤❤❤

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Imádlak, mondtam már? :D Ha nem, akkor most megteszem!! <3 Egyszerűen lenyűgöző vagy, hogy ilyen hosszú és élvezhető és egyben tanulságos kommenteket írsz! *-* Nálad jobb olvasó szerintem a világon nem létezik :D <3 Bizony Kyu Hyun kis gonosz (?), ha Ha Na szemszögéből nézzük a dolgokat, és hát igen, Ha Na féltékeny lett, ami nem túl szép :D Gonosz Ha Nat én is annyira imádom xD Néha jobb, mint a normális Ha Na :D Lassan érkeznek majd vissza az emberek (ami nálam lehet hogy tényleg "lassant" jelent :DD), szóval ne aggódj, Ki Young csak a kezdet! Ilyenkor annyira sajnálom, hogy nem lehet kinyomtatni az agyamban lévő képet és azt mellékelni a fejezethez :'( De így legalább rámarad a ti képzeletetekre :3 Érdekes lesz a fotózás így biztos, és örülök, hogy tetszett Sung Chan beszólása :D Hát ki tudja, mi történne, ha kiderülne, hogy járnak... ><
   Szóval összegezve, nagyon köszönöm, hogy írtál és igyekszem, hogy továbbra is ilyen véleményeket váltsak ki belőled :3 <3 <3

   Törlés